Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ ΤΟΝ ''ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ''

Γυρίζουμε το βράδυ τελιώνοντας της κοινωνικές μας υποχρεώσεις και ικανοποιώντας τα χρησιμοθηρικά μας ένστικτα. Μπαίνουμε και βλέπουμε τα τελευταία νέα στο enternet. Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με τα αποτελέσματα τις κατα κάποιο τρόπο ύποπτης και περίφημης βαλλιστικής εξέτασεις. Παρακάτω εκθέτονταν οι δηλώσεις των συνηγόρων του κ.Επαμυνώνδα.

Προχωράμε στο χώρο στον οποίο φιλοξενεί αυτό το αγαπημένο μας κουτάκι. Η τηλεόραση έτοιμη να σερβίρει με ένα οπτικοακουστικό παραλήρημα στις ειδήσεις των 8. Οι ειδήσεις των 8 είναι αυτό που αποκαλούν οι Έλληνες ''αυτό το κάτι που θέλω''. Οι δημοσιογράφοι αυτοπεριβάλλονται μένα κάλλυμα αγιότητας, οι ειδήσεις αποτελούν την φαιά ουσία του Έλληνα. Είναι αυτό που εμείς καταδικάζουμε και αποφεύγουμε:μονόπλευρη πληροφόριση!!! Είναι κάτι το δολοφονικό. Τα ταγεράκια, και οι γραβάτες σε συνδυασμό με τις καλοφτιαγμένες χωρίστρες των παρουσιαστών μας καλλυσπερίζουν στο αποψινό σόου. Η κάθε λογής δημοσιογραφική σάλτσα γιγαντιώνει το μέγεθος της είδησης απαθείς παρατηρούμε μια ολόκληρη πραγματικότητα να καταρρέει. 

Σε λίγα λεπτά ακούμε και τα νέα για την βαλλιστικής εξέτασης της υπόθεσης Γρηγορόπουλου. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε την υποκρισία τους. Συνδιάζουνε την αναμόχλευση του γεγονότος με τις δηλώσεις τους ''κύριου'' Κούγια. Και χωρίς να χαθεί πολύς χρόνος προβάλονται δηλώσεις του προέδρου του λάος να καταδικάζει την μεμονομένη επίθεση στην αθώα εν τέλει ελληνική αστυνομία. ΕΛΕΟΣ ποιον νομίζουν οτί μπορούν να κοροιδέψουν; Και όμως πάρα πολλούς. 

Οχι...Τα πολιτικά συμφέροντα δεν θα αλλάξουν τα πιστεύω της νεολαίας. Οχι τόσο εύκολα. Το ακούσαμε και αυτό: ''Ε τώρα που μάθαμε οτί εξοστρακίστηκε τέρμα η πορείες''. Τι είναι αυτά ρε!!! 

Δεν θα αναλύσουμε το πρόβλημα εδώ. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι: ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Επιλέξτε τις πηγές πληροφόρησης. Κριτική σκέψη χρειάζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου